AUTOCUE SYSTEMS

This page will be Online within a few weeks

Studio Eleven Autocue Systems is dé specialist op het gebied van Autocue (teleprompting) systemen voor o.a. evenementen en live concerten.
Wij verhuren  en verkopen professionele autocue apparatuur en zijn een van de meest flexibele en professionele bedrijven op dit gebied.
Wij zijn exclusief APT-GB importeur voor Nederland, België, Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland.

Artiesten, performers, acteurs, comedians, of zij die tijdens live optredens onopvallend tekst of songteksten nodig hebben, gebruiken steeds vaker Autocue bij hun theatervoorstellingen en concerten.

Autocue geeft een prima ondersteuning en een gevoel van rust waardoor zij zich meer op hun act kunnen richten en ontspannen en zelfverzekerd op het podium zullen staan.
De tekst van de theatervoorstelling of de songteksten worden weergegeven op professionele 24 » monitoren welke discreet op het podium kunnen worden geplaatst.

Bij concerten, festivals en theatervoorstellingen leveren wij professionele stage Autocue monitoren voor zowel nationale als internationale artiesten.
Studio Eleven AutoCue Systems onderscheidt zich door kwaliteit en maatwerk! Al onze APT-GB podium systemen zijn eenvoudig en snel te combineren tot wel 100 stuks.

Indien gewenst zorgen wij ook voor de totstandkoming van de audiovisuele productie die u in gedachte hebt, zoals b.v. lyrics & chords.
Wij hebben ruime ervaring in festivals, concerten, dance events en sportevenementen, zowel indoor als outdoor. Onze professionele APT-GB Stage monitoren stonden de afgelopen jaren al op vele podia in de EU, zoals o.a. de Tour van UB40 maar ook in het theater bij u in de buurt.

Collega verhuurders kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor de huur van onze systemen. Neem voor beschikbaarheid, prijzen en onze gunstige voorwaarden direct contact met ons op.

YOU SCRIPT IT - WE FLIP IT

Studio Eleven Autocue Systems is specialist in the field of autocue systems for events and live concerts.

APT-GB CFM-24

For quality with added versatility

APT-GB CFM-24

Our 24" Folding Range Autocue Monitor

APT-GB SM-V24

The best 24" Autocue Floormonitor

  • Some title right here

    79.99
    Just some description, can be empty if you want.
  • Some title right here

    79.99
    Just some description, can be empty if you want.
OBEN